stressbehandling

Psykoterapi

Stress kan  komme til udtryk på mange måder, både fysisk og psykisk, det er derfor vigtigt at få den rette professionelle hjælp, så man igen kan komme i balance, og leve det gode liv man ønsker, føle livsglæde og være i trivsel.

Som psykoterapeut MPF og certificeret stressbehandler, uddannet hos Stressambassadøren, har jeg stor erfaring med samtaler, samt faglig ekspertise indenfor stress, angst, depression, og udbrændthed.

I et stressbehandlingsforløb hos mig, vil du opleve en dybdegående behandling og effektiv metode, til at få bragt dit stress niveau ned, finde ind til årsagen til din stress, så du får undgår at ende i samme situation igen. Vi vil arbejde med “de lavt hængende frugter” hvor du vil finde de steder, hvor du kan gøre mest ved din stress, med mindst mulig indsats. Du lærer metoder til at håndtere og forebygge din stress, du får viden og indsigt, redskaber og vejledning til at forstå hvor din stress stammer fra, og hvordan du undgår den, ved at skabe forandringer, der er nødvendige for at få dit overskud tilbage, genvinde din balance, og få din livsglæde tilbage. Vi vil arbejde sammen om at finde dine styrker og ressourcer, så du får genskabt din balance, både fysisk og psykisk på en måde, så du bliver mere robust overfor fremtidige stressfaktorer.

Som stressbehandler i samarbejde med stressambassadøren kan jeg tilbyde et ti ugers intensivt stress behandlingsforløb, som foregår dels via samtaler i min klinik, telefonisk, samt et online forløb med ti ugers podcast undervisning og opgaver, som tilkøbes på https://stressamb.dk/