Om mig

Psykoterapi

“I terapierne hos mig vil du blive mødt og rummet med empati og nærvær, som det unikke menneske du er, i et roligt og trygt miljø”

Jeg er født i 1962. Er uddannet pædagog fra Kolding pædagog seminarium i 2002.

Jeg har en lang erfaring i omsorgsarbejde med forskellige mennesker, bl.a. har jeg arbejdet med børn og familier igennem en lang årrække, samt som hjemmevejleder, indenfor handicap og psykiatri. Derfor er jeg vant til at samarbejde med og støtte mennesker med vidt forskellige udfordringer og problemstillinger i livet.

Jeg har taget min terapeutiske grunduddannelse på Institut for gestalt terapi, v/ Niels Hoffmeyer. Overbygningen til Certificeret Dynamisk relations orienteret psykoterapeut har jeg taget på Psykoterapeutuddannelsen A/S. Jeg har derudover taget en master i par og familie terapi, på HEG Human education Group, og benytter mange forskellige terapeutiske metoder, herunder, naturterapi, Imago og livshjul m.m.

Jeg er certificeret hypnoterapeut,Fra Human education gruop HEG, og er medlem af NGH National Guild of Hypnotists

Jeg er certificeret stressbehandler, uddannet ved Stressambassadøren.

Jeg er medlem af psykoterapeut foreningen og arbejder ud fra deres etiske regler.

Privat er jeg efter at være blevet enke i en ung alder, nu gift igen, har 4 voksne børn, to bonusbørn, samt nogle skønne børnebørn. Jeg bor i Middelfart på en rolig vej, med parkering på gaden eller i carport.

___________________________________

KONTAKT MIG:

Tlf: + 45 2990 8793
E-mail: tinathedeolsen@hotmail.com